Metrotek As klar for Transport & Logistikk 2019 på Lillestrøm

Noen av landets mest innovative hoder møtes på den største og viktigste møteplassen. –  Vi er svært glade for at Metrotek As er med oss som en viktig utstiller sier prosjektleder Jo Eirik Frøise for Transport & Logistikk 2019

– Messa blir et viktig utstillingsvindu for oss, der vi kan vise frem vårt unike spekter av sikkerhetsprodukter til buss, lastebil, trikk og tog. Samt dele av den unike kompetansen vi besitter med hele bransjen, og ikke minst sette Metrotek på kartet sier Haakon Olsen, daglig leder i Metrotek AS. Vi er en ledende leverandør av anerkjente produkter til buss, øvrig kollektivtrafikk og lastebil i Norge. Vi ønsker å vise våre interessenter at vi har de beste produktene fra trygge og anerkjente leverandører, og at vi leverer helhetlige løsninger, innehar god kompetanse og bidrar med svært god oppfølging.

På messa stiller de sammen med representanter for Fogmaker, et brannslukningssystem for busser og lastebiler.

– Vi stiller med stand både ute og inne på messa. Til utestanden tar vi med demonstrasjonstilhengeren slik at vi kan vise publikum hvor effektivt Fogmaker virker. Vi lover at det blir mye fyr og flammer sier Olsen.

 

En arena for dialog

— Transport og logistikk 2019 i september er en viktig arena for hele næringen. I det siste har det vært sterkt fokus på temaer som digitalisering, trafikksikkerhet for tungtransporten og en velfungerende infrastruktur for næringstransporten. For oss er dette viktige områder å motta innspill på og drøfte sammen med bransjen, sier samferdselsminister Jon Georg Dale.

 

Over 100 foredragsholdere

— Responsen vi har fått er fantastisk, foredragsholdere står i kø for å holde innlegg. Sammenslåing høster allerede resultat, sier prosjektleder for konferansen, Jo Eirik Frøise i Norsk Industri.

Over 100 foredragsholdere fordelt på 29 ulike tema er i disse dager i ferd med å komme på plass.

— Innovasjon i transportnæringen, digitalisering, terrortrusler, kabotasje og samferdselspolitikk står i høysete. I år vil det bli rift om de 1000 plassene på konferansen, mener Frøise.

 

Vil sette helt ny standard

— Dette skal bli et samlingssted med en rekordstor messe og en flott konferansedel, ikke bare for alle med interesse for transport og logistikk, men for alle som har sans for teknologi, innovasjon og nytenkning. Jeg tror Transport & Logistikk 2019 konferanse og messe, vil sette en helt ny standard, sier administrerende direktør i Norges Lastebileierforbund Geir A Mo.

 

Vil skape magi for bransjen

— Når store aktører går sammen skapes magi. Dette blir en viktig møteplass for hele transport- og logistikknæringen. Vi gjør alt for at dette skal bli tidenes beste og største møteplass for en samlet bransje sier, Trond Andersen, prosjektleder og kundedirektør hos Norges Varemesse

 

Alt om konferanse og programmet finner du på konferansens nettside:TransportogLogistikk2019.no

Ø Påmelding til konferansen

Ø Påmelding for messedeltagelse